Nov 20, 2016

Komandant Hoxha reagon ashpër për fjalorin e BFI-së ndaj Azbi NuredinitSulejman Rexhepi i BFI-së i paguximshëm që të flet në emrin e tij, kishte dal me përgjigje ndaj Azbi Nuredinit ku ky i fundit tregon fytyrën e vërtet të Sulejman Rexhepit. Në fakt ditëve që lamë mjfat personalitete kritikuan Sulejman Rexhepin për veprimet e tija joislame. Ja çfarë kishte thënë Xhezair Shaqiri, Komandant Hoxha: ''Lidhur me akuzat e BFI-së kundër
Ja çfar fjalori dhe shpifje bëjnë te punsuarit e BFI
Institucion fetar te cilin maskarenjët e kan mar në dorë
Turp dhe pa asnjë dyshim Allahu doti turpëron ata të cilët keqpërdorin fenë dhe kombin
Azbi Nuredinit se "s'paska qen UÇK"!
Un Xhezair Shaqiri- Komandant Hoxha deklaroj para Zotit edhe para njerzve se Azbi Nuredini ka qen nji ndër njerzit e par të UÇK- së i mobilizuar nga un dhe shtabi që kemi qen në Tanush, detyrat që i ka kryer Azbi Nuredini gjat organizimit dhe veprimit të UÇK-së janë shum dimensionale politike,organizative,finansiare,dhe strukturore dhe i ka kryer me shum sukses.
Gjithçka tjeter në lidhje me angazhimin e tij në veprimin e uçk-s është shpifje dhe shtrembërim të fakteve.''

No comments:

Post a Comment