Nov 22, 2016

Disa militant partiak në Tetovë kërcënojnë kundërshtarët mbi baza nacionale, shkruajnë grafite kërcënuese

Gjashtëdhjetë e shtatë vjeçari D.A. përfaqësues i vendbanimit Bllok 70 në Tetovë, dje ka lajmëruar se për momentin nga kryerës të panjohur ditën paraprake në garazhin prej metali me një ngjyrë të kuqe është shënuar një grafit, transmeton TetovaSot.
Grafiti ka qenë ofendues, me përmbajtje kërcënuese, që nxitë padurim ndëretnik dhe dhunë.
Grafiti i shënuar është foto dokumentuar dhe po punohet në zbardhjen e rastit.

No comments:

Post a Comment