Nov 25, 2016

Debati në Zig-Zag TV-ART: Azem Sadiki-PDSH, Artan Grubi-BDI, dhe analistët Xhelal Neziri, Ylber Sela (VIDEO E PLOTË)

Debati në Zig-Zag TV-ART: Azem Sadiki-PDSH, Artan Grubi-BDI, dhe analistët Xhelal Neziri, Ylber Sela (VIDEO E PLOTË)./Ditari.mk/ 

No comments:

Post a Comment