Nov 23, 2016

Debati në TVM-2 Argument : Bardhyl Dauti-PDSH, Arber Ademi-BDI, dhe analisti Albert Musliu (VIDEO E PLOTË)

Debati në TVM-2 Argument : Bardhyl Dauti-PDSH, Arber Ademi-BDI, dhe analisti Albert Musliu (VIDEO E PLOTË)./Ditari.mk/

No comments:

Post a Comment