Nov 16, 2016

Click Plus – Një javë para fushatës zgjedhore: Bekim Fazliu-PDSH, Bujar Osmani-BDI, dhe analistët Xhelal Neziri, Nijazi Muhamedi (VIDEO E PLOTË)

Click Plus – Një javë para fushatës zgjedhore: Bekim Fazliu-PDSH, Bujar Osmani-BDI, dhe analistët Xhelal Neziri, Nijazi Muhamedi (VIDEO E PLOTË)./Ditari.mk/

No comments:

Post a Comment