Nov 13, 2016

Ahmeti nuk është i mirëpritur në Kumanovë (FOTO-LAJM)

Situata në Kumanovë është e tensionuar pas lajmërimeve se lideri i BDI-së do të vijë në Shtëpinë e Kulturës për të mbajtur një takim me qytetarët e Kumanovës në prag të zgjedhjeve parlamentare.
Ali Ahmeti nuk ka shkelur në Kumanovë që nga ngjarjet në “Lagjen e trimave” dhe vrasjes së komandant Shqiponjes.
Në hyrje të fshatit Çerkez janë mbledhur qytetarë m në krye babanë e komandat Shqiponjës, që akuzojnë Ahmetin si fajtorin kryesor për rastet që ndodhën dhe se ai nuk është i mirëpritur në Kumanovë./Ditari.mk/ No comments:

Post a Comment