Nov 26, 2016

Ahmeti nga Tetova: Punët e mëdha s’mund ti kryejnë axhaminjtë

Bashkimi Demokratik për Integrim përmbylli aktivitetet ditore të fushatës zgjedhore në Tetovë. Në Pallatin e Kulturës njëherësh u promovuan kandidatët e njësisë zgjedhore numër 6.
“Ky vend duhet njëherë e përgjithmon t’i zgjidhë problemet me fqinjët, pasi as në hasmëri e as në probleme të pazgjidhura, neve nuk na krijojnë mundësi e hapësirë për zhvillim e prosperitet, pasi jemi prapa vendeve të zhvilluara, prandaj për të materializuar këto çështje të mëdha, siç është çështja e emrit, statusi i gjuhës shqipe, pavarësisht avancimit që është bërë, për t’u përmbyllur këta kapituj që përmenda, duhet patur në rradhë të parë guxim, tani njohuri, tani përgatitje të fuqishme për debat dhe përplasje, por përplasje jo të armatosur, por intelektuale e shkencore dhe në fund duhet pritur triumfi. Këto çështje të mëdha nga axhami asesi që nuk bëhen, por bëhen nga misionarë, njerëz të cilët i gjenë vetëm në BDI, njerëz që dinë më së miri të mbrojnë kauzën kombëtare”, deklaroi kryetari i BDI-së dhe bartës i listës në njësinë zgjedhore numër 6, z.Ali Ahmeti. 
Ahmeti gjithashtu para banorëve të Tetovës tha se brenda rradhëve të BDI-së janë rreshtuar misionarët, atdhetarët, brenda BDI-së janë edhe ata që kanë ndërtuar vepra e të cilat i gëzojnë jo vetëm ata që janë prezent në këtë sallë, por i gjithë populli shqiptar.
“Misioni ynë vazhon. Ne do të vazhdojmë të gjithë bashkë, unë nuk dyshoj në fitoren e rradhës. Me kalimin e kohës BDI veç që organizohet edhe më mirë, BDI ka lindur nga njerëz që kanë dhënë shumë ndër gjenerata, prandaj i ngjan ANTEUT sa herë prek tokën, sa herë që organizohen cikle zgjedhore del më e fuqishme”, u shpreh Ahmeti.

No comments:

Post a Comment