Sep 11, 2016

Tërmet në Shkup, epiqendra larg kryeqytetit vetëm 5 km

Në ora 06:58 të mëngjesit të sotëm, kryeqyteti i Maqedonisë, Shkupi, si dhe i tërë rajoni verilindor i Maqedonisë, është goditur nga një tërmet i shkallës 4.4 sipas Rihterit.
Epiqendra e tërmetit ishte 5 kilometra në verilindje të Shkupit, në thellësi prej 2 kilometrave. Këto të dhëna vijnë nga stacioni sizmologjik evropian, ndërsa ende priten të dhënat e stacionieve vendase.

No comments:

Post a Comment