Sep 7, 2016

SKANDAL: Sulejman Rexhepi me klub të xhudos në Medresenë Isa Beu

Medreseja Isa Beu është shndërruar në palestër sportive dhe konvikti i kësaj shkollë shërben për përgatitjen sportive të një klubi xhudistësh. Nxënës anonim nga Medreseja Isa Beu njofoton përmes postës elektonike drejtuar portalit tonë se kjo shkollë akoma po keqpërdoret nga djemt e kreut të Bashkësisë Fetare Islame, Sulejman Rexhepit. “Zeglul Rexhepi drejton një klub të xhudos për shkak të vajzës tij, dhe i njejti është duke e keqpërdor këtë shkollë në maksimum. Muslimanët kujdesen për këtë shkollë që të funksionon pa pengesa dhe pa probleme meqë shteti nuk na ndihmon aspak, por nuk e kemi të qartë se pse Medreseja Isa beu keqpërdoret nga Zeglul Rexhepi? Neve vazhdimisht nga drejtoria na thonë që mos të rrënojm diçka nga kjo shkollë se është vakuf, ndërsa aspak nuk frigen nga Allahu që këtu vijn e ushtrojnë karate xhudistët e djalit të Sulejman Rexhepit.”-qëndron në letrën e nxënësit anonim. Medreseja Isa Beu edhe më tej vazhdon të kepqërdoret nga Sulejman Rexhepi dhe djemt e tij për interese personale dhe familjare, edhe pse në të kaluarën u shpalosën foto nga vetë djali i tij Zeglul Rexhepi për trajnimin që bëjnë xhudistët në konviktin e kësaj shkolle, çuditërisht edhe pse dihet dhe vërtetuar keqpërdorimi që bëhet në këtë shkollë edhe më tej heshtin nga drejtoria e shkollës si dhe BFI! Muslimanët nderojnë këtë shkollë duke kontribuar me ndihma e donacione, por Sulejman Rexhepi vazhdon të manipulon muslimanët në emër të Medresesë Isa Beu./fokusinews/

No comments:

Post a Comment