Aug 3, 2016

Kush krisi mbrëmë me kallashnikov në Tetovë?

Krisma në Tetovë me Kallashnikov  shqetësuan mbrëmë banorët e Tetovës.  Krismat u dëgjuan rreth orës 20:50 dhe vinin nga Reçica e Vogël. Sipas thashethemeve një makinë BMW me targa të Shkupit ka krisur afër një lokali në këtë lagje. Thuhet se bëhet fjalë për qërim hesapesh mes bandave!. Nga policia nuk ka asgjë zyrtare deri në këto momente./Shqipmedia

No comments:

Post a Comment