Feb 5, 2016

Mitasin Beqiri: Monstra rast ”par ekselans” i montuar

Anëtari i kryesisë së PDSH-së, Mitasin Beqiri nënvizoi nevojën që të hetohen edhe rastet që kanë të bëjnë me manipulimet zgjedhore.
”Prokurorja më para duhet të merret pikërisht me lëndët e sistemit zgjedhor. Aty ku janë mbush kutitë e votimit, një. Nuk përjashtohet “Monstra, dy. Sa i përket “Monstrës” në shtator i kam dhënë deklaratat a para se është rast i ‘par ekselans’ i montuar. Dhe tani del një çështje tjetër që ne kemi shqiptar, është hekur një, s’është hekur një. Po më mirë të mos ketë asnjë se të mos punoj asgjë”, tha Mitastin Beqiri./Ditari.mk/

No comments:

Post a Comment