Feb 15, 2016

BFI po fundoset më keq se TITANIKU

Në rrjetet sociale po qarkullon një video nga emisioni ZIG ZAG në TV Koha ku në mesin e pjesëmarrësve ishte kreu i BFI, Sulejman Rexhepi me çrast temë diskutimi kishte qenë "Radikalizmi në Islam".  Tani e sa kohë edhe pse iu ka tërhjekur vërejtja publikisht Sulejman Rexhepit se po keqpërdor postin në krye të BFI, ku në të gjitha paraqaitjet e tija është duke bërë skandale me çka po nënçmon institucionin dhe teologët, ai vazhdon me paraqitjet e tija skandaloze. Kështu, ai është bërë pjesë e shumë kritikave të cilat shihen nga video materialet e mediave jo vetëm të vendit, por të rajonit dhe në ato botërore. Me shumë të drejtë pyesin teologët se a po e fundos Sulejman Rexhepi, BFI-në më keq se TITANIKU?! Skandalet e Sulejman Rexhepit i kemi hasur në CNN, Al-Arabiye, etj. fillimisht me nipin e tij 8-të vjeçar, më pastaj super orën rolex 35.000 euro sipas të cilëve flet për njeri të kriminalizuar dhe korruptuar, por gjithashtu se si një lider fetar është veshur me rrobe të stilit të një Sulltani që e bënë qesharak  dhe demaskon intelektualizmin e tij dhe profesionalizmin e një udhëheqësi shpirtëror.  Në videot shihet mes tjerash se ai është akuzuar edhe si bashkëpunëtor i shërbimeve sekrete UDB, dhe njeri që ka rrënjë nga komunizmi. Ai nuk u ndal me kaq por vazhdoi edhe në emisonin ZIG ZAG kishte sulmuar gjithë ata student që janë duke ndjekur studimet në Univeristetin Islamik të Medines. Aq shumë i ka akuzuar ata saqë i ka etiketuar si mercenarë dhe ushtarë të ideologjisë Vehabiste, ngase sipas tij ky Universitet si lider dhe ideologji e njeh vetëm Muhamed Abdulvehabin themeluesin e Vehabizmit. Sulejman Rexhepi lidhur me këtë çështje ka folur edhe në muajin dhjetor të 2015 në një Ora Neës në Tiranë. Ku sipas njoftimeve që bëhën shihet se deklaratat e Sulejman Rexhepit janë jonjerëzore dhe aspak morale meqë shumë herë ai ka takuar studentët e këtij Univeristeti në Medine dhe gjithandej ku i jepet mundësia. Në Maqedoni ka shumë prej atyre që kanë përfunduar në këtë Universitet dhe të njejtët njihen si bashkëpunëtorë të ngusht të Sulejman Rexhepit dhe të punësuar nëpër institucione dhe organe të BFI-së. BFI po fundoset edhe më keq se TITANIKU, por si duket këtë nuk do t’ia tolerojnë hoxhallarët reformist.No comments:

Post a Comment