Translate

Wednesday, December 9, 2015

Thaçi zyrtarisht në Bruksel

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH) z. Menduh Thaçi qëndron për vizitë zyrtare në Bruksel. Gjatë qëndrimit dyditorë në Bruksel Kryetari i PDSH-së z.Thaçi do të realizojë takime të nivelit më të lartë në Komisonin Europjan si dhe Parlamentin e BE-së./Drejtimi.com/

0 comments :

Post a Comment