Dec 6, 2015

Skandali i BDI-së, nipërit e nënkryetarëve të tyre dëshiron t’i fus si ekspert në KSHZ(?!)

BDI mendon që për anëtarë të KSHZ-së nga radhët e eksperteve te fus djalin e vellaut të nënkryetarit të BDI-së Nevzat Bejta, Faton Bejta apo edhe Abedin Beqiri djalin e vellaut të ish nënkryetarit të BDI-së nga Kumanova Nazmi Beqiri.
Përndryshe vite me radhë ka kritika të hapura edhe nga vetë anëtarë të BDI-së, se edhe ato pak punësime që i bëjnë i sistemojnë të afermit dhe familjarët e tyre. Rasti i i fundit ku Nënkryetarët e BDI-së tentojnë të sistemojnë të afërmit e tyre nëpër pozicione me rroga të majme është vetëm mjaja e ajsbergut, pasiqë dihet botërisht se funksionerët e lartë të kësaj partie duke filluar nga Musa Xhaferi, Abdilaqim Ademi, Beqir Hasani, Izet Mexhiti dhe shume të tjerë, kanë punësuar me dhjetra familjarë nëpër institucione duke lënë rrugëve kuadro që realisht janë shumë më të aftë se këta familjarë funksionerësh.
Tendenca e fundit e të parëve të BDI-së që shpejt e shpejt t’i sistemojnë ata familjarë që ju kanë ngelur, flet hapur edhe për panikun që i ka kapluar në BDI për humbjen e zgjedhjeve të ardhëshme që do të mbahen më 24 Prill./Ditari.mk/

No comments:

Post a Comment