Dec 8, 2015

Kush po tallet me Sulejman Rexhepin?!

A kanë nisur që edhe portalet të tallen me Sulejman Rexhepin, apo vetë ai po e sponsoron këtë tallje. Kjo është përshtypja e parë sapo të hapësh portalin dhe të lexoshë shkrimin e Molla Sulës! Sikur është bërë traditë që sapo të lexohet shkrimi, menjëherë të shikohen “llajkat” apo lexueshmëria. Sa më e madhe lexueshmëria natyrisht që ithtarë ke më shumë. Demeke, Molla Sulës i duhet përkrahja, të cilën mund “ta dëshmojë” përmes lexueshmërisë së shkrimeve “të tij”, apo të të dy papagajve të tij. Mbi të gjith, këtu lihet përshtypja se, ose e ka lënë mendja fare Sulejman Rexhepin duke e blerë “lexueshmërinë” e shkrimeve të veta, ose këtë tallje po ia bën gjyetari i derrave, “nëna e krejt të këqijave të BFI-së”, ish sekretarica e tij, Agron Vojnika, i cili, sa herë që i duhet të zhvasë ndonjë lekë nga Molla Sula nis dhe ia këndon në vesh ripërsëritjen e kontratave nëpër portale. Dhe, ja që tashmë i ka ardhur radha ta bindë “reisin” e vet që ta bëj kontratën me një portal në të cilën më së shumti lexohen shkrimet e Mulla Sulës!!! Gjysma e lekëve në portal e gjysma tjetër në xhep të prezervativit që po pëlcet në të gjitha anët!
Ja, shihni edhe vetë këto foto të një portali dhe shikoni se si rritet çuditshëm numri i lexueshmërisë të “shkrimeve të Molla Sulës”. Shkrimi botohet më 7 dhjetor, diku në ora 3.45 minuta. Starton me 10 mij lexues, ndërsa në çdo minut shtohen nga 300-400 apo edhe 1000 lexues. Pak para mesnate lexueshmëria shkoi mbi 35 mij, ndërsa pas mesnate i kemi këto shifra: 768.456 lexues, pastaj 6,435.342, pastaj kemi rekordin botëror të lexueshmërisë: 12,674.980 lexues. Natyrisht, në mëngjes do të normalizohen lexuesit dhe tani kemi diku rreth 42 mij lexues. Si duket, edhe kinezët, edhe rusët, edhe indianët, edhe indonezianët si dhe pakistanezët janë marrëzisht të dashuruar pas “shkrimeve të Molla Sulës”.
Nëse, thjesht, nuk e blenë këtë lexueshmëri fantomike Molla Sula, atëherë kush po tallet me te dhe pse?   

Sa lehtë e manipulojnë të shkretin dhe ia marrin lekët të cilat janë të dedikuara për zhvillimin e jetës fetare dhe jo për enjtjen e bizonëve që ushqehen me derra të egër!


No comments:

Post a Comment