Dec 5, 2015

Arrestohet vrasësi i Hasmir Hasanit në Tearcë të Tetovës

Xhafer Osmani, i dyshuari për vrasjen e Hasmir Hasanit, është arrestuar sot në mëngjes, një shtëpi në fshatin Tearcë nga dy policë të SPB-së së Tetovës.
Gjatë arrestimit, personi në fjalë ka bërë rezistencë duke nxjerr pistoletën për të gjuajtur në drejtim të policëve. Dy policët e SPB-së së Tetovës kanë reaguar shpejtë dhe e kanë shtrirë për tokë të dyshuarin.
Xhafer Osmani, që dyshohet të jetë kryerësi i vrasjes së mbrëmshme, tanimë ndodhet në paraburgim dhe ndaj tij do ngritët akt akuza adekuate.

No comments:

Post a Comment