Nov 28, 2015

Zaevi shokon shqiptarët: Ngjarja në Kumanovë ishte akt terrorist njëjtë si ajo e Parisit! (VIDEO)

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaevi ka shokuar mbarë opinionin me deklaratën e tij gjatë një konference në Slloveni. Ai i ka cilësuar ngjarjet e Kumanovës si një akt terrorist duke i krahasuar me ato të Parisit.
“Ngjarjet e Kumanovës janë poashtu një akt terrorist, të ngjashme me atë që kemi parë në Paris, edhe pse më pak dëme. Në Kumanovë u vranë tetë anëtarë të forcave të sigurimit të Republikës dhe 10 terroristë. U arrestuan më shumë se 30 terroristë dhe 40 policë u plagosën. Çfarë ndodhi? Disa nga ata njerëz të cilët kanë lëvizur në qendër të Kumanovës, qyteti i dytë më i madh në Maqedoni, janë njerëz të cilët janë kthyer nga Siria. Njerëzit të cilët luftuan atje, natyrisht, ata që janë kthyer nga Siria kanë kryer sulme terroriste në Paris”, ka shokuar lideri i LSDM-së, Zoran Zaevi me deklaratën e tij.
Ai gjithashtu i krahasoi njerëzit në Kumanovë, me njerëz të cilët kanë vendosur bombë në avionin rus.

No comments:

Post a Comment