Sep 7, 2015

Vijon bomba nr. 5 për Sulejman Rexhepin

Ditëve në vijim do të shpaloset bomba e rradhës lidhur me Sulejman Rexhepin! Devalvimi i BFI-së nuk bëhet ndryshe përpos duke nëpërkëmb çdo vlerë të saj siç po bënë Sulejman Rexhepi. Bombat paraprake treguan të vërtetat e Sulejman Rexhepit dhe djemve të tij! Si duket turpërimi i këtij personi do të bëhet deri në skajshmëri meqë është tejet i pamoralshëm dhe çrrënues i BFI-së! Vijon bomba e pestë për Sulejman Rexhepin, arhitektin e projektit për rrënimit të BFI-së!

No comments:

Post a Comment