Translate

Monday, August 3, 2015

Vazhdojnë skulpturat në qendër të Shkupit (FOTO)

Përpara selisë së VMRO-DPMNE-së në bazament të lartë është vendosur skulptura e luanit e financuar me para të Qytetit të Shkupit.
Për rregullimin e sheshit përpara selisë dhe qasjen deri tek ajo do të shpenzohen rreth 1.7 milion euro.

0 comments :

Post a Comment