Aug 6, 2015

Shteti ndihmon Sulejman Rexhepin në kapjen e Imamëve problematik

Në mesin e të arrestuarëve është edhe një nga imamët e shumëpërfolur nga xhamia Tutunsuz në Gazi Babë dhe Jahja Pashë.

 Bëhet fjalë për imamin Rexhep Memishi. Në këtë operacion në Shkup mësohet edhe për arrestime të dhjetëra personave të tjerë. Xhamia Tutunsuz dhe Jahja Pashë kohë më parë ishin identifikuar si problematike nga ana e Bashkësisë Fetare Islame në Maqedoni.
Kreu i saj, Sulejman Rexhepi kishte akuzuar se nuk kanë kontroll në këto xhami dhe se policia nuk po bën punën e saj. 

No comments:

Post a Comment