Aug 9, 2015

Reagon BDI ndaj fanpages së DUI-it: Jeni bërë gazë i botës. Zoti ju dënoftë!

Menjëherë pas publikimittë akuzave të rëna, në fanpagen BDI-UCK, që konsiderohet si fanpage e BDI-së, ndaj ish-drejtorit të Qendrës për Menaxhim me Kriza zotit Zulfi Adili - Komandant Qufa, kanë pasuar komentee dhe akuza të rënda ndaj BDI-së dhe njëherësh për mbështetjen e zotit Adili. Në vazhdim lexoni reagimet e postuar në fanpage BDI-UCK:

Si nuk keni turp! Jeni bere gaz i botes. Thirreni ne emer te BDI-UCK, por jeni vegel e M.Z. Mundoheni ta krahasoni Zulfi Adilin me Teuta Arifin! Kjo nuk i ngjan. Lufta ka mbaruar ne vitin 2001, nuk flasim per lufte, por per politik keshtu qe Teuta Arifi nuk munde te krahasohet me askend ne BDI, eshte e pa krahasueshme. Un deri sot nuk kam degjuar qq mund dikush t'ju mbroj nga fatkeqesite natyrore qe vijne nga Zoti. Ju qe i shkruani keto shkrime, nuk keni lidhje me ngjarjen. Nuk e dini ku dhe si kane ndodh. Vershimet me te medha kane ndodhe ne vende ose lagje, qe nuk ka te beje fare me lumenj. Gjithsesi keta njerez munden te shajne dhe kritikojne ne kesi raste, ne vend se te ndihmojne. Zoti ju dënoftë! 

No comments:

Post a Comment