Aug 3, 2015

Qeveria nesër do të mbajë takim emergjent për Tetovën

Siç njoftoi më herët portali TetovaSot, se kryeministri Nikolla Gruevski është drejtuar për në Tetovë, pas vërshimeve të fuqishme që kapluan rajonin tonë, duke lënë pas vetes 5 viktima dhe 5 të plagosur si dhe dëme të mëdha materiale.
Sipas mediave pro-qeveritare, për nesër është caktuar takim i jashtëzakonshëm për të përcaktuar aktivitetet dhe ndihmën e ardhshme për popullatën e prekur në Tetovë./TetovaSot/

No comments:

Post a Comment