Aug 13, 2015

Kur populli ta kthen shpinën në ditë Bajrami

Një delegacion i Bashkimit Demokratik për Integrim sot në Sllupçan  ku bënë homazhe tek varrezat e dëshmorëve të UÇK-së u injoruan nga qytetarët e këtij fshati.
Siç shihet prezent në homazhe shihet vetëm një qytetarë ndoshta mund të jetë edhe shoferi i ndonjërit ministër.
Në këtë delegacion ishin  ishin Musa Xhaferi, Fatmir Besimi, Nurhan Izairi, Lirim Shabani dhe Ejup Alimi sekretar shtetëror në Sekretariatin për Implementimin e MO-së. Delegacionit të BDI-së i paska mungu vetëm Sulejman Rexhepi i BFI. Ashtu kur populli ta kthen shpinën në ditë Bajrami.

No comments:

Post a Comment