Aug 3, 2015

Emrat e deputetëve që votuan kundër mocionit për krimet serbe (Dokument)

Shumica prej deputetëve të pozitës, ata të Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Partisë Demokratike të Kosovës votuan më herët kundër futjes si pikë e parë e rendit të ditës mocionin që u sjellë në Kuvend të Kosovës për krimet e serbëve në Kosovë.
Më poshtë në listën e të votuarve po ua sjellim deputetët të cilët votuan kundër këtij mocioni të opozitës.
Deputetët e PDK-së:
Enver Hoxhaj
Elmi Reçica
Fadil Beka
Labinote Demi - Murtezi
Ramiz Kelmendi
Latif Gashi
Adem Grabovci
Azem Syla
Agim Çeku
Naim Fetahu
Nezir Çoçaj
Blerta Deliu - Kodra
Luljeta Veselaj
Deputetët e LDK - së:
Teuta Rugova
Anton Çuni
Ismet Beqiri
Nuredin Ibishi
Arben Gashi
Armend Zemaj
Njomza Emini
Naser Osmani
Lirije Kajtazi
Hatim Baxhaku
Shpejtim Bulliqi
Muhamet Mustafa
Sadri Ferati
Ali Sadriu
Adem Salihaj
Blerim Grainca
Agim Ademaj
Salih Morina
Teuta Sahatqija
Veton Berisha
Etem Arifi
Murat Hoxha
Agim Kik aj
Bardhyl Meta
Milazim Haliti
Synavere Rysha

No comments:

Post a Comment