Jul 8, 2015

Polica rrethon objektin e Qeverisë së Kosovës

Përreth objektit të qeverisë së Kosovës, sot është vërejtur prezencë e shtuar e pjesëtarëve të policisë

Ndonëse ditëve të fundit numri i shtuar i pjesëtarëve të policisë afër objekteve institucionale ka qenë më i madh se zakonisht, të mërkurën para objektit të qeverisë siç shihet edhe nga fotot e bëra nga lajmi.net, prezenca e pjëtarëve të rendit është edhe më i shtuar.E sipas Policisë së Kosovës kjo është bërë shkaku se ish – punëtorët e Fabrikës së Tubave kanë pralajmëruar protestë.
“Ish punëtorët të fabrikës për prodhimin e gypave të çelikut Ferizaj kanë paraparë ta realizojnë një protestë paqësore , më datë 08.07.2015(dita e mërkure) duke filluar nga ora 11:00”.“Policia e Kosovës ka ndërmarr të gjitha masat e nevojshme ligjore që të siguroj mbarëvajtjen e protestës sipas planit të paraparë për:“Mbajtjen e rendit dhe qetësisë publike”.“Garantimin e lirisë maksimale për lëvizje dhe shprehje të lirë”, thuhet në përgjigjen e policisë dhënë për lajmi.net.

No comments:

Post a Comment