Jul 1, 2015

Një shërbim i fuqishëm ka xhirime për skenarin e Kumanovës

Një agjenci e fuqishe e shërbimeve sekrete ka audio dhe video regjistrime për ate se si ishte planifikuar rasti i Kumanovës.
Kjo theksohet sot nga portali Kirilica në Shkup, ku një burim anonim ka rrëfyer se si ishte dakorduar dhe marrur vesh incidenti në Kumanovë. 
Bëhet fjalë për një video regjistrim të gjtatë ku janë xhiruar kontaktet e njerëzve të shërbimit sekret me pjesëtarët e grupit të armatosur që u asgjësua dhe u arrestua më 9 maj në Kumanovë.
“Dorëheqjet e njerëzve të parët të MPB-së ishin të lidhura drejtpërdrejt me aksionin në Kumanovë dhe kishin për qëllim që të amortizonin revoltën dhe presionin e krijuar nga jashtë lidhur me këtë ngjarje”, shkruan portali maqedonas. (INA)

No comments:

Post a Comment