Jul 8, 2015

NISMA: Së shpejti do t'i gëzohemi Çlirimit të BFI-së nga Sulejman Rexhepi

Më datë 07 Korrik 2015, iftar për NISMA për ndryshime në BFI e RM shtroi Shoqata Veli & Arif nga Kumanova! Në këtë iftar morën pjesë mbi 250 mysafir! Fjalim përshëndetës mbajti Muftiu i Muftinisë së Shkupit a njëherit edhe Kryetar i Nismës për Reforma në BFI e RM, i cili falënderoi mysafirët e pranishme në këtë Iftar solemn. Muftiu i nderuar Haxhi Ibrahim ef. Shabani theksoi se para shumë shekujve Muhamedi a.s me shokët e Tij besnik në Ditën e 20-të të Ramazanit çliroi Mekën e bekuar. Ai mes tjerash shtoi: “Ne jemi tubuar sonte së bashku në sheshin "Skënderbeu" për të sinjalizuar simbolikën se së shpejti do t'i gëzohemi edhe Çlirimit të institucionit të BFI e RM të cilin Sulejman Rexhepi e ka uzurpuar dhe vazhdon ta keqpërdor në dëmin e popullatës muslimane të vendit dhe më gjërë. Sulejman Rexhepi shfrytëzoi të gjitha mjetet antikushtetuese dhe antiligjore për të na diskredituar dhe njollosur si të dhunshëm dhe puçist. Mirëpo këto gënjeshtra kësaj rradhe nuk do t'i pinë ujë sepse të nderuar përkrahës të idealeve jo të parave dhe zullumit "së shpejti do të kemi Dekret gjyqësor në favor tonin dhe të vërtetës Inshallah", ku prap do të demaskohen gënjeshtrat e Sulejman Rexhepit dhe i njëjti do të shpallet shpifës me dokument.
Në përfundim të fjalimit Muftiu Haxhi Ibrahim ef. Shabani përgëzoi përkrahësit e Nismës për punën e tyre që realizuan në të kaluarën, atë që bëjnë për momentin dhe do të bëjnë nē të ardhmen e afērt duke paralajmëruar se Nisma do të vazhdoj me hapa të sigurta rrugën për pastrimin e Institucionit të BFI e RM prej një pensionisti të cilit i ka skaduar mandati i përdorimit dhe i cili mendon se ende jeton nē kohën e Komunizmit të Josip Broz Titos.
Nuk i duhen popullit dhe pesë tonë patriot të rrejshëm si dhe individ të dëshmuar për zullum,tradhëti, manipulime, sharje dhe ofendime.

No comments:

Post a Comment