Jul 20, 2015

“Jemi BDI, o lujna knojna marrëveshjet e Gruevskit i festojnaaa…”

Pasi kanë festuar Fitër Bajramin shqiptarët në Maqedoni i janë rikthyer rrjeteve sociale për të vazhduar talljen dhe ironinë me partin shqiptare në pushtet BDI.

No comments:

Post a Comment