Jul 23, 2015

Hoxha: Fajtor për vrasjen e Komandant Shqiponjës është Ali Ahmeti

Pas vrasjes së komandant Shqiponjës në Kumanovë, ka reaguar Xhezair Shaqiri Komandant Hoxha i cili thotë se kjo vrasje ka ndodhur vetëm që politikanët e BDI të ruajnë postet e tyre, raporton "lajmpress".
Hoxha ka ngushëlluar familjen e Komandant Shqiponjës dhe ka porositur të gjithë bashkëluftëtarët e tij që mos të bien pre e ngatërresave të BDI-së. 
"Hajr Inshalla, Kur Hiena është në rrezik për jetën e saj, sakrifikon edhe familjen e vet. BDI do të turpërojë me lajme të rënda gjithë shqiptarinë në këto momente kur po e shohin se po fundoset karriera e tyre, për t'i mbajtur postet e tyre. Më shkiije se shkijët, bëjnë përçarje. Rastin e degës së Kumanovës e pati marrë vetë përsipër Ali KJAMETI dhe po shihet se çfarë ngatërrese ka prodhuar hiena. Ngushëllime familjes së shokut tonë të UÇK-së, Shqiponjës. I lus gjithë bashkëluftëtarët e UÇK-së që deri tani kanë përkrahur BDI-në të kenë kujdes që mos të bien pre e ngatërresave për këtë subjekt të cilin e udhëheqin hienat, se nuk kanë dert që vriten disa ish ushtarë, vetëm e vetëm të mbajnë pushtetin në gjakun tuaj, me respekt shoku i juaj i UÇK-së Hoxha", ka reaguar Xhezair Shaqiri./Lajmpress

No comments:

Post a Comment