Jun 7, 2015

KUR DO TË JEP PËRGJIGJE SULEJMAN REXHEPI PËR PASURINË E TIJ

Ditë më parë funksionari i lartë i BFI-së, Afrim Tahiri kishte deklaruar për pasurinë e tij të shpalosur me fakte dhe shifra, meqë ishte i akuzuar se posedon pasuri të madhe. Nuk kaluan as 24 orë Afrim Tahiri deklaroi pasurin e tij përmes mediave, megjithatë nga ai u kërkua që tani Sulejman Rexhepi të deklaron për pasurinë e tij. Të shpalos Sulejman Rexhepi se nga e ka gjithë atë pasuri? Për pasurinë e Sulejman Rexhepit kishin njoftuar edhe mediat e vendit dhe botërore kur shpalosën vetëm orën e dorës që i kushtonte 35 mijë euro. Gjatë këtyre kohërave u demaskua se Sulejman Rexhepi ka edhe një hotel në Ulqin, por gjithashtu mediat flasin se Sulejman Rexhepi posedon koleksion veturash, shtëpi, villa, biznese të ndryshme etj./fokusinews/


No comments:

Post a Comment