Jun 10, 2015

Ballkani mund të zgjohet një ditë nga gjumi me pamje shokuese

Kush po i nxit skenarët e radikalizmit islamik!?

Deklarata e shqiptarëve të ISIS-it që do të kthehen në Ballkan për të luftuar kundër atyre që nuk janë pro me shtetin Islamik, nuk është e rastësishme. Ajo deklaratë vjen në një kohë kur edhe Serbia paralajmëroj një aksion të mundshëm që kinse do të ndodh në Kosovën Lindore. Sipas bashkëbiseduesve të gazetës “Bota sot” kjo deklaratë e ISIS-it është e paguar nga vet Serbia, pasi aty ka edhe njerëz të infiltruar e që punojnë për interesat serbe.
(Tekstin e plotë mund ta lexoni mërkurën në publikimin e shtypur të gazetës kombëtare “Bota sot” në Kosovë dhe diasporë)

No comments:

Post a Comment