May 5, 2015

Zhurnali zagar i molla Sules

Dihet botërisht se molla Sula ska lidhje me islamin, por ama në vend të kësaj njihet si gjuetar i zoti dhe që ja ka ëndja mishin e derrit.
Opinioni disa herë ka qen dëshmitar nëpërmjet postimeve që bënte në FB me trofetë e tij të gjahut që ishin vetëm derra.
Por për të qenë gjuetar i zoti duhesh të kesh zagar të mirë. Dhe siç duket molla Sulës nuk i mungojnë të tillët. Këto ditë shohim plot zagarë të tillë që i sillen për rreth tij dhe lehin pandalë.
Zagarë të tillë janë Zhurnal srbski e Alsat Makedonski që lehin pandalë për padronin e tyre molla Sulen. Këto zagarë që deri dje lehnin kundër Sulës, sot për një kockë të hedhur lehin për të.
Mjer Sula kush e mbron. Se di i shkreti se qeni qen mbetet dhe nē fund kur ske çfar ti japësh ha të zotin. Ska luftë më të mirë dhe më të shenjtë kur për armik i ke tē tubuar gjithë derrat me një vend.
Fitorja padyshim është e garantuar kundër derrave dhe zagarëve të tyre./Drejtimi.com/

No comments:

Post a Comment