May 5, 2015

VAZHDON FAMILJA E SULEJMAN REXHEPIT T’I SHAJË HOXHALLARËT

Sulejman Rexhepi si duket nuk ka të ndalur duke angazhuar familjarët e tij që edhe më tej të nëpërkëmb nderin e familjeve të hoxhallarëve dhe nënave të muslimanëve, andaj sharrjet nuk u ndalën në adresë të familjeve të hoxhallarëve. Pas sharjeve publike që bëri Muftiut dhe hoxhallarëve në manifestimin e leximeve kuranore, tani vazhdojnë familjarët e tij. A ka të drejtë tani e tutje ai të paraqitet në selinë e BFI? Neve kemi shkarkuar nga facebook komente me sharje në adresë të hoxhallarëve:No comments:

Post a Comment