May 5, 2015

URIME DHE PËRKRAHJE EFENDI SHABANIT NGA SHTIPI DHE RADOVISHI

Kryetari i Këshillit të përkohshëm i BFI-së H.Ibrahim ef. Shabani nga dita në ditë po përkrahet edhe nga imamë dhe muteveli të qyteteve të tjera. Edhe xhemati i Shtipit, Radoivshit,etj, dje nga mediat u palajmërua se edhe në Maqedoninë Lindore nuk shkojn punët ashtu si duhet ngase problem është muftiu Isa Ismaili. Ismaili është përballur me xhematin, imamët dhe mutevelitë e xhamiave për skandalet e bëra në Muftininë e Shtipit. Për Isa Ismaili nga terreni flasin se ka bërë keqpërdorime financiare, është kapur në lidhje të fshehur me një grua në Shtip për të cilën xhemati i atjeshëm posedon material, incizime, foto, ata e dijnë adresën e sakt si dhe kanë dëshmitar të një komshiu i cili është i gatshëm të del edhe të dëshmon haptazi. Ata i uruan kryetarit të Këshillit të përkohshëm të udhëheqjes së BFI duke i dëshiruar shumë suksese në përfundimin e këtij ndryshimi të duhur dhe me rend në BFI. Imamët paralajmëruan se përkrahja për Ibrahim Shabani do të jetë edhe më e madhe bile bile edhe do të organizohen masovikisht dhe janë të gatshëm me autobus të vijnë në selinë e BFI-së, bëjnë të ditur nga këshilli i përkohshëm i BFI-së.

No comments:

Post a Comment