May 7, 2015

Trikat e Sulejman Rexhepit me video materialin e publikar në Alsat-m

Trika policie nga Sulejman Rexhepit për të mashtruar opinionin lidhur me video materialin të nxjerru nga kamerat e BFI. Sulejman Rexhepi në stilin e dikatatorit duke mbështjell selinë e BFI me rrethoja të larta, duke vendos kamera të shumta, me aparatae të ndryshëm  përgjon të punësuarit dhe më pastaj vetë i vjedh materialet nga kamerat e BFI-së, por më e keqja nga këto material është se ka bërë prerjen e tyre duke e fshehur momentin kur njerëzit e tij gjuajnë me revole. Bashkëpunimi i komunistëve Sulejman Rexhepi dhe Zoran Zaev shihet qartë, andaj kanë dashur përmes Alsat-m të mashtrojnë opinionin. Sa e ka pagujt Sulejman Rexhepi, kryeredaktorin e Alsat-m , Muhamet Zeqiri që po bënë përsëri gabime mbi BFI. Kur dihet se deri dje =farë lufte që kanë pasur Sulejman Rexhepi dhe Muhamet Zeqiri. Poshtërsia e Sulejman Rexhepit ska fund, deri dje armik me Mukin, ndërsa për interese të tija tani u bënë miq. Si duket shpëtimin Sulejman Rexhepi e ka vetëm tek Alsat-m dhe Zaev, ku kjo dëshmon se lidhja komuniste ende nuk ka vdekur. Pyesim hapur Alsat-m ku mbeti pjesa e videos kur Rexhep Ziberi, njeriu i Sulejman Rexhepit gjuajti me revole, kur dihet se e tërë BFI është e mbuluar me kamera. Nga kjo shihet se Sulejman Rexhepi ska burrëri e as moral, ngase ai shanë hoxhallarët, rrenë, mashtron, manipulon opinionin, vjedh, etj.   

No comments:

Post a Comment