May 16, 2015

Sulejman Rexhepi-ZHIKA përdhos autoritetin e BFI

Sulejman Rexhepi i njohur me nofkën” Zhika” ashtu siç përmendet në dosjet e shërbimit sekret të shtetit nga bashkëpunimi që ka pasur në të kaluarën me Sllobodan Bogojevskin dhe deri më tani me Mijallkovin , sot falë gjykatës dhe policisë, pas dy javëve morri  guxim që të shkojë në BFI! Sot kishte mbledhur mjaft shërbëtor të tij, mes tyre edhe disa për të cilët mediat para disa viteve patën shkruar se në menyrë direkte janë bashkpunëtor të  shërbimeve (Isa Ismaili, Shaqir Fetahi dhe Murat Huseini). Për të bërë një numër më të madh të muftive, imamëve etj, kuptohet ky shërbëtor I sherbimeve keqpërdor tragjedine e Kumanovës! Sa të pafytyrë! 

No comments:

Post a Comment