May 12, 2015

Sot në ora 18:00 protesta në Shkup, kërkohet dorëheqja e Gruevskit

Sot në fillim prej ora 18:00 para qeverisë përsëri do të ketë protesta të qeta nën organizim të lëvizjes qytetare “Protestoj’ dhe do të kërkohet dorëheqje e qeverisë aktuale.
“Porosisim që pakënaqësia e vet organizuar qytetare nuk do të ndalet. Ne nuk ndjejmë frikë, por vetëm mllef nga pushteti autoritar dhe skenarët e errëta.
Ne kërkojmë paqe dhe drejtësi, dhe kjo gjë mund të ndodh vetëm nëse ato ikin menjëherë”, porositën organizatorët.

No comments:

Post a Comment