May 9, 2015

Sërish intensifikohen shkëmbimet e zjarrit

Në Lagjen e Trimave në Kumanovë rreth orës 15.00 sërish janë intensifikuar shkëmbimet e zjarrit
Zona ku po ndodhin këto të shtëna është në afërsi të ambulancës shëndetësore në këtë lagje.
Banorët kanë rrethuar disa shtëpi në një rrugë, ku pikërisht po ndodhë përleshja e armatosur.
Banorët rrëfejnë për tmerrë dhe të izoluar totalisht, dhe se shtëpitë e tyre në këtë lagje janë stërmbushur me forca speciale policore.

Deri tani nuk jepen hollësi dhe shifra zyrtare për të plagosur dhe të vrarë, ndërsa jozyrtarisht mësohet për të vrarë dhe dhjetëra të plagosur. Dëmet konsiderohen të jenë shumë të mëdha, si djegie të shtëpive, dëmtime nga armët e zjarrit dhe dëme tjera materiale. (INA)


No comments:

Post a Comment