May 4, 2015

Problemi i Shkupit nuk zgjidhet me myftini të tjera

Pas daljes së Kryetarit të këshillit të përkohshëm udhëheqës të BFI-së , Ibrahim ef. Shabani me deklaratë publike para mediave se Sulejman Rexhepi duhet të shkon nga BFI dhe se duhet të pensionohet. Përpos imamëve të Shkupit përkrahje nga Imamët nga të gjitha qytet e Maqedonisë janë duke arritur në përkrahje të Ibrahim Shabani duke u nisur nga Tetova, Gostivari, Kumanova, Kërçova , Dibra, Shtipi, Radovishi, Resnja, Manastiri, etj.

No comments:

Post a Comment