May 7, 2015

Përplasje në BDI-në e Tetovës rreth pjesëmarrjes në Qeveri!

Dje në komunën e Tetovës ka pasur një takim mes funksionarëve të lartë të BDI-së mëson portali TetovaSot.
Në këtë takim  përveç Kryetares së Komunës së Tetovës të pranishëm kan qenë edhe Hazbi Lika, Xhevat Ademi, Resi Abdurahmani, Isen Xhemaili, Fatmir Besimi, Abdilaqim Ademi, Nurhan Izairi dhe Shpresa Hadri.
Takimi ka zgjatur mbi tre orë. Burime të gazetës “Lajm” thonë se në këtë takim ka ndodhur përplasje e ashpër mes funksionarëve të BDI-së nga Tetova që janë të afërt me Gruevskin dhe Mijallkovin dhe krahun që është kundër bashkëpunimit me VMRO-DPMNE-në (opinioni i njeh shumë mirë edhe anëtarët e njërës edhe anëtarët e rrymës tjetër).
Si në shumicën e degëve tjera, poashtu edhe në degën e Tetovës, krahu i afërt me VMRO-në është më i fuqishëm në krahasim me krahun tjetër. 
I kontaktuar nga portali TetovaSot Abdilaqim  Ademi as nuk e ka konfirmuar por as nuk e mohojë që një takim i tillë është realizuar ditën e mërkurë në Tetovë. 
Nga burimet kofidenciale të komunës së Tetovës  mësojmë se një ndër qëllimet e takimit, ka qenë që të koordinohen aktivitetet politike, por edhe trajtimi i temave aktuale që i shqetësojnë banorët e Tetovës dhe komunave për rreth. (INA)

No comments:

Post a Comment