May 9, 2015

Paratë e BFI-së Sulejman Rexhepi i harxhon për vendime gjuqësore

Nga Alsat-m mësuam se Gjykata Themelore Shkupi II, si gjykatë e shkallës së parë, ka vendosur në favor të paditësit, Bashkësisë Fetare Islame, dhe se është kundër të shkarkuarve nga detyrat. Vendimet e sjellura për shkarkim nga Sulejman Rexhepi janë në mënyrë jolegjitime duke e shkelur Kushtetutën e BFI-së. Lajmi u plasua në opinion për vendimin e  Gjukatës themelore Shkupi II, mirëpo i njëjti vendim akoma ska arritjur në adresën e të paditurve. Mëgjithatë shihet se vendimet  janë sjellur me urgjencë për të plotësuar kërkesat e dikuj që harxhon para të majme. Nga portali dokaz.mk mësuam se pas këtij vendimi të Gjykatës Themeleore Shkup II qëndron një klanë nga Gotivari në bashkëpunim mes Sulejman Rexhepi, Muftinisë së Gostivarit dhe Ministrit të Drejtësis, Adnan Jashari. Në vazhdim do tju sjelli lajmin e dokaz.mk në verzionin shqip ku shihet biseda e gazetarit të këtij mediumi dhe burimit të kësaj informate:
8 maj 21:20
Ka dënime
8 maj 21:25
Në pyetje është klan kiminal pre gostivari të ministrit të drejtësisë adnan jashari gati 3 ditë në kabinetin e adnan jasharit tërë ditën shkon përfaqësues nga muftinia e Gostivarit
8 maj 21:26
Irsal jakupi kusheri I Nexhati Jakupi
8 maj 21:28
Irsal jakupi është mik I afërt I shefit të kabinetit të Adnan Jasharit, Haxher Aliji

8 maj 21:29
Në marrëveshje me sulejman rexhepi me ofrim të parave, kanë shty punën deri tek zavendës kryetari I këshillit gjyqësor
8 maj 21:31
d.t.th gati 3 ditë sulejmaa rexhepi përmes nëpunësit në muftininë e gostivarit irsal jakupi në mënyrë kriminale e kanë sjellur këtë akvendim
8 maj 21:31
Haxher Aliji është një kopil I thjesht bashk me atë Irsal jakupi bëhet fjalë për shumë të madhe të parave

8 maj 21:32
Kriminalitet deri në fyt
8 maj 21:33
çfarë aktvendimi a e larguan reisin
8 maj 21:33
Informacionet I ke 100%  i vërtet
jo sonte në gjyqin themelor kanë sjellur vendim që shabani dhe tahiri t’i lëshojnë hapsirat

8 maj 21:34
Gjyqi themelor II
8  maj 21:34
shkup
a i kanë larguar nga aty
8 maj 21:36
Akoma nuk e dij
8 maj 21:36
Për ata
8 maj 21:37
Por aktvendimi është sjellur në atë mënyrë
8 maj 21:37
Që të tregova


Marrur nga: fokusinewsNo comments:

Post a Comment