May 4, 2015

Njeriu i Sulejman Rexhepit gjuan me revole brenda në BFI

Sulejman Rexhepit nuk i mjaftoi ajo që për dekada me rradhë rrënoi institucionin e BFI dhe shkatërroi vlerat institucionale dhe të shoqërisë muslimane. Duke u nisur nga fakti se ai javë më parë ka fyer familjet dhe gratë e hoxhallarëve, ai akoma ka fytyrë të qëndron në krye të BFI-së. Pas këtij akti të pamoralshëm të tij të bërë në vend publik, megjithatë ai përsëri nuk kërkoi falje ndaj hoxhallarëve për sharjet publike. Këto veprime jonjerëzore që në fakt janë djallëzore nuk u ndalën këtu, por që sot në selinë e BFI-së nga njerëz të Sulejman Rexhepi është përdor revole dhe mjet elektrizues për shok. Nisur nga ajo se përsëri në selinë e BFI u përdor armë me të cilën gjuajti Rexhep Ziberi, vallë kush dhe çka është tani?! Sulejman Rexhepi ka përgatitur njerëzit e tij brenda në institucion e që ishte edhe forma e vetme për të qëndruar në BFI. Sikur të kishte pasur ndonjë viktimë a thua vallë do të ketë fytyrë dhe njerëzi Sulejman Rexhepi që të kthehej në BFI dhe të vazhdonte me punë. Sigurisht se njerëzit që kanë karakter të prishur ata për karrige dhe pushtet janë në gjendje të bëjnë gjithçka vetëm e vetëm për të qenë në krye të institucionit. Pensionistët e kanë kohën të sillen pranë familjeve të tyre e jo të kurorëzohen me skandale duke përdor djem të huaj për të gjuajtur me revole. Sulejman Rexhepi është kalitur nëpër kuzhina komuniste, andja ai duhet të dinë se ska fare lidhje me demokracinë dhe vlerat njerëzore. Edhe një herë e pyesim sikur të kishte pasur sot ndonjë viktimë në BFI të shkaktuar nga revolja e Rexhep Ziberit, atëherë ku do mbetej Sulejman Rexhepi?/fokusinews/   

No comments:

Post a Comment