May 17, 2015

"Ne kemi dalë kundër Ali Ahmetit, e maqedonasit kanë dalë kundër Gruevskit"

Qytetarët shqiptar të Maqedonisë, që i bashkuan sot protestës së opozitës po besojnë se ky është fundi i Qeverisë së Gruevskit dhe Ahmetit.
“Ne kemi dalë kundër Ali Ahmetit, e maqedonasit kanë dalë kundër Gruevskit”, ka thënë një qytetar shqiptar i pyetur nga televizionet e atjeshme.
“Ky është fundi i kësaj Qeverie, e sidomos i BDI-së”, ka thënë një tjetër qytetar, i mbështjellë me flamur kombëtar shqiptar.No comments:

Post a Comment