May 12, 2015

Muftiu, Shabani: Jemi të gatshëm për debat publik me Rijasetin e BFI-së

Në faqen zyrtare të Muftinisë së Shkupit, facebook qëndron një tekst ku shihet qartë së ata demantojnë shpifjet e Sulejman Rexhepit dhe dy muftive ndaj tyre. Mes tjerash ata kanë deklaruar se asgjë nuk kanë uzurpuar, por megjithatë janë të gatshëm për debat publik mbi shkeljet e kushtetutës nga ana e Sulejman Rexhepit, si dhe të disa muftive që me imponime dhe kërcënime përkrahin Sulejman Rexhepin. “Marrë parasyshë paraqitjet e ndryshme, intervista dhe deklarata nëpër media që kanë për qëllim të na devalvojnë, por gjithashtu edhe komentimet e kushtetutës që gjatë bisedës personat që komentojnë dëshmohet se janë të vënduar mbi kushtetutën. Madje, akuza dhe shpifje të ndryshme që na bëhen si “puçist”, Ne bëjmë me dije se askujt nuk i kemi uzurpuar asgjë, dhe jemi të gatshëm për debat publik me Rijasetin e BFI-së.”- thuhet në profilin zyrtar të Muftinisë së Shkupit.  

No comments:

Post a Comment