May 10, 2015

Kumanova në syrin e mediave ndërkombëtare (FOTO LAJM)

Ngjarjet e 24 orëve të fundit në Kumanovë, ku si pasojë e përplasjeve të armatosura ka patur disa të vrarë dhe të plagosur, nuk kanë kaluar pa tërhequr vëmëndjen edhe tëmediave ndërkombëtare, raporton Portali Albeu.

Ushtarë dhe policë të shumtë, gra dhe fëmijë të trembur si dhe shqiptarë që largohen nga banesat e tyre janë disa prej fotove që kanë bërë xhiron në mediat e të gjithë globit. /albeu.com/

No comments:

Post a Comment