May 6, 2015

Ku mbeti njeriu i Sulejman Rexhepit që gjuajti me revole brenda në BFI

Shohim se bashkëpunimi i Sulejman Rexhepit me Zaevin e LSDM-së shihet qartë meqë edhe këtë video ia ka dorëzuar ALSAT-m për ta publikuar. Zaev, Alsat-m dhe Sulejman Rexhepi shihet mirë lidhja komuniste e kësaj treshe. Si duket shpëtimin Sulejman Rexhepi e ka vetëm tek Alsat-m dhe Zaev, ku kjo dëshmon se lidhja komuniste ende nuk ka vdekur. Videoja që është publikuar është shkëputur në stilin komunist e prerë dhe e nxjerrur sipas asaj që duan ata. Pyesim hapur Alsat-m ku mbeti pjesa e videos kur Rexhep Ziberi, njeriu i Sulejman Rexhepit gjuan me revole. Nga BFI kanë njoftuar se kamera ka edhe në katin e dyte dhe jo vetëm në katin e parë në hyrjen kryesore së BFI-së. Nga kjo shihet se Sulejman Rexhepi ska burrëri e as moral, ngase ai shanë hoxhallarët, rrenë, mashtron, manipulon opinionin, vjedh, etj.   

No comments:

Post a Comment