May 11, 2015

Ja si duket sot Lagja e Trimave në Kumanovë (FOTO)

Pamje të tmerrshme në Lagjen e Trimave në Kumanovë, pas përleshjeve dyditëshe.
Rrugët e lagjes me shtëpi të rrënuara, dëme të mëdha, por edhe banorë me lotë në sy që nuk mund të shohin shtëpitë e tyre. 
Një pjesë e tyre akoma nuk kanë mbërritur, për shkak ishin strehuar në vende më të largëta. Pamjet janë rrënqethëse me një kaos të tmerrshëm, shtëpi të rrënuara, rrugë me përplotë gëzhoja plumbash, kabllo të energjisë të shpërndara rrugëve, makina të djegura, kafshë të ngordhura dhe pamje tjera rrënqetëshe./ina/


No comments:

Post a Comment