May 9, 2015

Hedonizmi i Sulejman Rexhepit

Filloi deshifrimi i vërtetë i Reisul Ulemasë, H. Sulejman ef. Rexhepi. Fakte të tmerrshme! Nëse vërtetohen këto dokumente, atëherë nisi fundi i karrierës së efendi Rexhepit. Në bazë të dy dokumenteve që po qarkullojnë  nëpër redaksi e portalesh shihet qartë se “bombat” e Zaevit për korrupsionin e Gruevskit, janë petarda të vërteta në krahasim me bombën, madje “atomike” që po qarkullon kundër Molla Sules.
Ç’është e vërteta, sot dolën në opinion dy kontrata që flasin për një pazarllëk të majmë të efendi Rexhepit në dëm të BFI-së si dhe në dëm të mbarë myslimanëve të vendit. Tani duhet të dëshmojë organi i Rijasetit në ka ditur gjë për këto kontrata. Tani duhet të dëshmojnë se ai japin legjitimitet këtyre kontratave edhe myftinitë e tjerë, kontrata këto që flasin për një aventurë të çmendur të Sulejman Rexhepit.
Sipas  www.dokaz.mk  BFI është futur në borxhe derinë 1 milion euro përblerjen e apartamenteve luksoze për rreth Liqenit të Ohrit. Deri në këtë moment, sipas këtyre kontratave të nënshkruara nga Sulejman ef.Rexhepi, janë dhënë paradhënie prej 20 % nga shuma e përgjithshme, ndërsa ka ngelur si borxh i BFI-së edhe vlera prej rreth 1 milion eurove. Kujt i duhen këto apartamente luksoze? Kur organet e BFI-së dhe institucionet e saj kanë miratuar një vendim të tillë. Apo ata asgjë nuk dine dhe teksa do të njohtohen me hedonizmin e skajshëm të Reisit të tyre.
Kah do t’i marrë këto para ky Institucion i cili është shndërruar në “miniere” personale për Molla Sulën? Në këto caste kur muslimanët mundohen të ndajnë nga kafshata e gojës vetëm për t’i mirëmbajtur Medresenë dhe Fakultetin, ndërsa i papërmirësueshmi Molla Sula blenë banesa luksoze, për t’u tarahitur në Liqenin e Ohrit gjatë verës! Haram më i madh se ky – veç zi na jane… ruana Zot!!! Sepse ky borxh ka edhe kamatë. Kjo kamatë ka shkatërrim të institucioneve të BFI-së. Pensionistit Molla Sulë nuk i interesojnë më organet dhe institucionet e BFI-së por ekskluzivisht pleqëria e tij nëpër apartamente luksoze sa në Ohër, sa në Ulqin. Turp! Pa fije mëshire ua thith gjakun dhe djersën muslimanëve tanë. Hedonist i pashembullt në analet e historisë sonë. Pastë mallkimin e popullates myslimane dhe ndëshkimin e Zotit Fuqiplotë.

No comments:

Post a Comment