May 5, 2015

Dezinformon Agron Vojnika për gejndjen e tij shëndetësore personale në BFI

Sulejman Rexhepi nga etja për të qenë në krye të BFI si duket ska ndërmend të flet akoma të vërtetën dhe të drejtën edhe pse ai është i thirrur në këtë drejtim meqë është fillimisht hoxhë, por gjithsesi edhe si ish-reis. Ai ska dinjitet e as burrëri andaj vazhdon që të shpërndan dezinformata nga njerëzit e tij që punojnë në BFI duke thënë se janë të penguar të dalin jasht. Meqë shihet prezenca e forcave të rendit në BFI, atëherë shtrohet pyetja si mundet që të jenë peng nga udhëheqësia e këshillit të përkohshëm të BFI kur aty ka forca të rendit. Dhe se po të kishte pengje, sigurisht nga MPB do të kishte konfirmim. Edhe sa herë duhet të pyesim se çfarë njeriu duhet të jetë Sulejman Rexhepi që gënjen, shanë, ofendon dhe bënë përçarje në mesin e hoxhallarëve dhe popullit musliman. Mes tjerash nga Këshilli për udhëheqje të përkohshëm të BFI, përgënjështron lajmin se një nëpunës ka pranuar ndihmë mjeksore. Dyfytyrësia e Sulejman Rexhepit ska fund, e vërteta është se ai i mban peng disa nëpunës, duke iu kanosur që të mos dalin nga selia e BFI-së dhe për ta keqpërdorur për dezinformata. Dihet mire se një njeri i Sulejman Rexhepit gjuante me revole, njëri thotë se do të derdhet gjak, e një tjetër me aktrim kinse merrë ndihmë mjeksore. Turp, turp Sulejman! 
Marrur nga Fokusinews

No comments:

Post a Comment