May 13, 2015

"Bomba" e LSDM-së: Mijallkov - Xhaferri zgjidhin probleme bizneso - koalicionuese

Opozita maqedonase publikoi sot materiale të tjera të përgjimeve, ku sipas liderit të saj Zoran Zaev shpalosen bizneset e pista mes VMRO-DPMNE dhe BDI. 
Në këto biseda protagonistë janë Musa Xhaferri i BDI-së dhe shefi i shërbimit sekret Sasho Mijallkov.
Ata flason për mbrojtjen dhe mbulesën e sjelljeve të paligjshme, por edhe për ndarjen e bizneseve të ndryshme, ku bëhet fjalë për tenderë shumëmilionësh. Kjo shihet nga biseda e tyre 33 minuteshe.

No comments:

Post a Comment